Bazooka Webbhosting

Om kunden

Bazooka har jobbat med kreativa och hållbara digitala lösningar i 20 år och deras mål är att du som uppdragsgivare ska bli framgångsrik, stolt och lycklig. De tycker om att arbeta tight, transparent och agilt. Detta gör de genom att mixa utvecklare, designers, ux:are, strateger eller vilken kompetens som nu krävs för uppdraget i ett samma team. Vad de alla har gemensamt? De älskar digitalt

Bakgrund

Om du investerar i en premium-webbsida så är det ganska vettigt att hosta den på något mer driftsäkert än ett webbhotell för 29kr i månaden. Så resonerade Bazooka när de lät Fouredge ta hand om webbshosting  för de webbsidor som de utvecklat åt sina kunder.

  • Eftersom Bazookas är grymma på utveckling & design så måste deras partner återspegla deras kvalité inom drift & förvaltning.
  • Partnern behövde ha djup kunskap för de tekniska plattformarna de arbetar med.
  • De skulle vara lätt att beställa
  • Framför allt är det viktigt att ha en hög driftsäkerhet på webbhostingen

Läs mer om hur Fouredge tillfört specialistkunskap kring drift och hjälpt Bazookas kunder att få oerhört driftsäkra webbar

Läs mer

Om lösningen

Genom att låta Fouredge förvalta  webbhostingen så har man uppnått en rad positiva effekter:

  • Fouredge har mött Bazookas höga krav och kan erbjuda den gemensamma kunden en excellent leverans, från utveckling & design till drift & förvaltning
  • Vi har djup kompetens för drift av Linux och Windows, CMS som t.ex. WordPress, Episerver och Dupral. Vi kan även det mesta inom drift av databaser som MariaDB, MySQL & SQLserver och vi är proffs på IIS, NGINX & Apache Tomcat. Därför har vi kunnat vara ett tekniskt stöd och en avlastning för Bazooka.
  • Vi har utformat en enkel hantering för beställningar så att det blir lätt och tidseffektivt
  • Redundant skräddarsydd driftsmiljö med lastbalansering som passar respektive webbkund oavsett om det är app, webb eller backend har lett till minimalt med nedtid under åren.

"För oss är Fouredge en smidig och flexibel leverantör som tillhandahåller tydliga och kvalitativa tjänster. Personlig support och utpräglade kontaktvägar gör det enkelt att lösa våra behov av driftstjänster och teknisk rådgivning - både för oss som digital byrå, likväl som för våra kunder."

- Anders Widström, teknisk projektledare Bazooka AB

Vill du boka en timmes
fri konsultation?

Ring oss på

+46 (0)8 518 00 190

eller fyll dina uppgifter nedan

om du hellre vill att vi kontaktar dig!